Henting

Viktig at dette avtales på forhånd og du henter da varen hos leverandøren. Vi har leverandører på forskjellige steder i Norge så derfor viktig å sinne ut hvor du kan hente din vare før dette krysses av.

Frakt

Minimumsfrakten er kr 229,-. Frakten finner du ut ved å taste inn ditt postnummer. Retur må skje innen 3 uker og være godkjent av Interiorkupp.no.

Når varer leveres til deg leveres det så nærme døren traileren/varebilen kommer på gateplan. Det er VIKTIG at det er plass til trailer til transstedet og at det kan dras ut jekketralle på hardt underlag (ikke sand eller singel). Hvis ikke må du betale ekstra for liten bil. Når sjåføren har tatt varen ut av bilen er det kundens ansvar å bære det videre. Bergo plattan og tapet leveres med hentelapp på posten/postnord. Andre varer kan leveres stort sett med lokalt transportselskap, men det kan variere. Hvis du ikke er tilgjengelig til å motta varen og transportør må snu, for deretter å levere en annen dag tilkommer frakt på nytt tilsendt pr faktura. Du er ansvarlig for å være tilgjengelig på telefonen når transportøren ringer. Interiorkupp kan aldri garantere for leveringstid. Transportøren ringer når varen er losset på bil og er på vei ut.

Betaling

Betaling skjer via DIBS Payment Systems på en sikker måte. Beløpet trekkes når vi sender varen fra vårt lager. Eller du kan velge vårt nyeste alternativ som er Easy pay faktura til privat og bedrift, samt Vipps. Muligheter for alle