BEHANDLINGSPAKKE GUMMIGULV

BEHANDLINGSPAKKE GUMMIGULV

gummiflis-212 sky-interiorkupp

Gummiflis Artigo BS Classic B 212 Sky

gummiflis Artigo Bs Classic V755 Lime

Rating:
80%
Artigo BS Classic gummifliser er 2,7 mm tykk. Dette gjør det til den meget slitesterkt gummigulv som holder i evigheter. Det er laget og beregnet for stor slitasje og brukes ofte på flyplasser, i heiser og i hestetilhengere hvor slitasjen er stor. Men det brukes like mye i private hjem. Det er ett moderne og tøft uttrykk man åpner ved å legge gummifliser. Det finnes hele 20 forskjellige farger å velge i. MÅL: 500 X 500 MM. ANTALL PR PK: 6 KVM. Kan kun bestilles i hele pakker. Pris er pr kvm, leveringstid ca. 7 dager. HUSK å bestille behandlingspakken samtidig. Interiorkupp.no kan skaffe alt i gummiflis og gummigulv fra artigo.com
KUPP til 27 Oktober

Vanlig pris kr 699,00 Special Price kr 549,00
På lager
SKU
sku10203
KUPP til 27 Oktober

  • Kjøp 42 til kr 519,00 hver og spar 26%
Mål opp antall totale m2 (lengde x bredde). Vi legger til 5% kapp og svinn som er normalt og runder opp til nærmeste hele pakke.
Dersom du skal bruke desimal i tallet må du benytte ”.”
Produktbeskrivelse Vi får alle våre gummiprodukter fra Europas største leverandør som er Artigo (Mondo). De leverer gummifliser og gummigulv i beste kvalitet og flotte design. Artigo BS Classic gummiflis er 2.7 mm tykk og kan legges ned med vanlig gulvlim. Bruker man tykkere fliser trenger man eget gummilim som er veldig mye dyrere. Gummigulv og gummifliser kan du lese mer om på www.artigo.com hvor Interiorkupp.no kan skaffe alt.
KUPP til 27 Oktober

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto