ARTIGO BS CLASSIC GUMMIGULV FRA INTERIORKUPP.NO

GUMMIGULV ARTIGO Y-510-Orange-3

922 ZERO GUMMIGULV FRA INTERIORKUPP

GUMMIGULV ZERO 922

artigo Gummigulv Zero 510

Rating:
80%
ARTIGO ZERO ER ET MEGET SLITESTERKT GUMMIGULV BEREGNET FOR SLITASJE FRA SELV DE MEST TRAFIKKERTE OFFENTLIGE MILJØ SOM BUTIKKER OG SKOLER. DETS LYDDEMPENDE EGENSKAPER OG SYNLIG "KNAST-PROFIL" MED STØRRE OG MINDRE KNASTER OM HVERANDRE, GJØR DETTE TIL ET BEHAGELIG GULV Å GÅ PÅ. 7 ULIKE FARGER Å VELGE BLANT TYKKELSE: 3 MM MÅL: 1000 X 1000 MM ANTALL PR PK: 6 KVM. Kun hele pakker kan bestilles Pris er pr kvm, leveringstid CA 2-3 UKER HUSK å bestille behandlingspakke samtidig.
KUPP til 29 November

På lager
SKU
SKU4929
KUPP til 29 November

Bestill vareprøve

* Påkrevde felt

Mål opp antall totale m2 (lengde x bredde). Vi legger til 5% kapp og svinn som er normalt og runder opp til nærmeste hele pakke.
Dersom du skal bruke desimal i tallet må du benytte ”.”
Vanlig pris kr 1 099,00 Special Price kr 899,00
Artigo er verdens største produsent av gummigulv og gummifliser. Disse gummigulvene finnes i forskjellige design og størrelser, flere kan du se i nettbutikken vår. Gummifliser er en av våre bestselger, først fordi det er ett stilig produkt som gir ett særegent utseende, men også fordi dette er meget slitesterkt og brukes på steder med svært høy trafikk. Artigo gummigulv har vi levert til fabrikker, offentlige steder, treningskjeder, butikker og private i hele Norge. Zero bestilles til hver kunde og retur er ikke mulig til Italia.
KUPP til 29 November

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto