parkett-eik-grå-interiorkupp

TARKETT PARKETT EIK LYS GRÅ

tarkektt-parkett-eik-noble-scandinavian

TARKETT PARKETT EIK NOBLE SCANDINAVIAN RUTEPARKETT

PARKETT EIK NOBLE WASA HOLLANDSK MØNSTER

Tarkett Eik Noble Wasa er en parkett med flott rutemønster som kommer fra Hollland. Hver enkelt trestav er nøye sortert og utvalg til Noble serien for å gi den beste kvalitet og utseende. Den er deretter bearbeidet med en ny børstetekninkk og tilslutt behandlet med hardvoksolje. Dette gir en delikat og slitesterk overflate. Hvert bord er 14 x 192 x 2028 mm. Slitesjiktet er på hele 3.5 mm og den kan dermed slipes ned 3-4 ganger. Hver pakke inneholder 2,34 m2 og hel pall 93,6 m2. Tarkett gir hele 30 års garanti på dette parkettgulvet. Er du på jakt etter ett unikt gulv kan du nå slutte å lete, parketten din heter Tarkett Eik Noble Wasa. Interiorkupp har stort utvalg parkett og laminat til markedets beste priser. Ønsker du å hente parkettgulvet selv så skjer det på Jessheim.
KUPP til 28 april
Vanlig pris kr 998,00 Special Price kr 749,00
På lager
SKU
sku10262
KUPP til 28 april
Mål opp antall totale m2 (lengde x bredde). Vi legger til 5% kapp og svinn som er normalt og runder opp til nærmeste hele pakke.
Dersom du skal bruke desimal i tallet må du benytte ”.”

Bestill vareprøve

* Påkrevde felt

Tarkett Eik noble wasa har hentet inspirasjon fra Holland på 1600 talllet. Dette gulvet er unikt og gir en helt spesiell karakter til rommet. Blir ofte forbundet med herregårdsmiljø og flotte stuer.
KUPP til 28 april
Produsent
ManufacturerN / A
Sample ProductJa
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto