SAGA LIMESTONE ELEGANT 1 STAV PARKETT

SAGA LIMESTONE ELEGANT 1 STAV PARKETT

parkett-tarkett-elegance-champagne

PARKETT ELEGANCE CHAMPAGNE ATELIER

SAGA PARKETT NATURAL GENTLE 1 STAV

Saga natural Gentle 108200 parkett er av ypperste kvalitet når det gjelder parkett gulv. Det er ekte eik som er behandlet og bearbeidet på treets egne premisser for å opprettholde og bevare den sterk og vakker lenge. Dette gulvet er børstet for så å lakkes med hvit mattlakk. Parkettgulvet har kvister, hvor løse kvister sparkles igjen før behandling for å sikre at de ikke løsner. Kvistene gjør at gulvet gir liv og blir levende, det gir ett rustik preg. Den har v-fas på langsidene og G5c leggesystem som er markedets enkleste og raskeste. Saga parkett gir hele 25 års garanti på parkettgulvet. Parketten er unik med sine brede bord. Hvert bord er 14x2200x207 mm. Hver pakke inneholder 3.18 m2 og selges kun i hele pakker. Prisen er pr m2. Toppsjiktet er 3,2 mm og kan slipes opptil 3 ganger. Her har du parkettgulv livet ut. Leveringstiden er 5-10 dager. Kortest på Østlandet. Interiorkupp har billig parkett og laminat
KUPP TIL 17 Mars
Vanlig pris kr 989,00 Special Price kr 629,00
På lager
SKU
sku9579
KUPP TIL 17 Mars
  • Kjøp 127 til kr 599,00 hver og spar 39%
Mål opp antall totale m2 (lengde x bredde). Vi legger til 5% kapp og svinn som er normalt og runder opp til nærmeste hele pakke.
Dersom du skal bruke desimal i tallet må du benytte ”.”

Bestill vareprøve

* Påkrevde felt

Her har du parketten med ypperste kvalitet. Den har ekte eik som er bearbeidet på den beste måten for at kvaliteten skal være best. Parketten er slitesterk og holder seg pen i lang tid. Gulvet gir en naturlig "look", da kvistene er godt synelige. Saga Parkett gir deg 25års garanti på dette flotte gulvet. Interiorkupp skaffer alle typer gulv fra Saga Parkett, Tarkett og Fjorland. Send oss gjerne en mail så gir vi deg et godt tilbud.
KUPP TIL 17 Mars
Produsent
Manufacturer N / A
Sample Product Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto