parkett-dolomite-saga-interiorkupp

PARKETT DOLOMITE SAGA EXCLUSIVE 1 STAV

parkett-tarkett-elegance-eik-natur

PARKETT ELEGANCE EIK NATUR

PARKETT SAGA NATURAL TOUCH GREY

Saga natural Touch Grey 108201 parkett er av ypperste kvalitet når det gjelder parkett gulv. Det er ekte eik som er behandlet og bearbeidet på treets egne premisser for å opprettholde og bevare den sterk og vakker lenge. Dette gulvet er børstet for så å lakkes med grå mattlakk. Parkettgulvet har kvister, hvor løse kvister sparkles igjen før behandling for å sikre at de ikke løsner. Kvistende gjør at gulvet gir liv og blir levende. Den har v-fas på langsidene og G5c leggesystem som er markedets enkleste og raskeste. Saga parkett gir hele 25 års garanti på parkettgulvet. Parketten er unik med sine brede bord. Hvert bord er 14x2200x207 mm. Hver pakke inneholder 3.18 m2 og selges kun i hele pakker. Prisen er pr m2. Toppsjiktet er 3,2 mm og kan slipes opptil 3 ganger. Her har du parkettgulv livet ut. Leveringstiden er 5-10 dager. Kortest på Østlandet. Interiorkupp har billig parkett og laminat
KUPP til 25 November
Vanlig pris kr 998,00 Special Price kr 699,00
På lager
SKU
sku9580
KUPP til 25 November
Mål opp antall totale m2 (lengde x bredde). Vi legger til 5% kapp og svinn som er normalt og runder opp til nærmeste hele pakke.
Dersom du skal bruke desimal i tallet må du benytte ”.”

Bestill vareprøve

* Påkrevde felt

Ønsker du en parkett med noe gråtuner er kanskje Saga natural Touch Grey parkett gulvet for deg. Dette er en parkett med meget høy kvalitet. Har unike brede bord og 25 års garanti på grunn av sin høye kvalitet. Ekte eikegulv som er lakkert med en grå mattlakk. Husk at interiorkupp.no kan skaffe alle typer parkettgulv fra Sagaparkett, Tarkett og Fjordal. Send oss en mail så gir vi deg gjerne et godt tilbud.
KUPP til 25 November
Produsent
Manufacturer N / A
Sample Product Nei
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto