TARKETT EIK ROBUST HVIT PARKETT

TARKETT EIK ROBUST HVIT PARKETT

parkett-tarkett-elegance-champagne

PARKETT ELEGANCE CHAMPAGNE

TARKETT HERITAGE EIK LIME STONE BØRSTET PARKETT

Tarkett Heritage eik lime stone børstet 1 stav parkett er ett naturlig eikegulv hvor råmatriale består og med kvist og sitt naturlig rustikke utseende bevarer det naturlig som er veldig på moten. Tykkelsen er 14 mm, bredden er 190 mm og lengden 2200 mm. Det er ett slitesjikt på hele 3,5 mm noe som gjør at det kan slipes 3-4 ganger. Hver pakke inneholder 2.51 m2. Overflaten er behandlet med Proteco hvit hardvoksolje og parketten har håndlagte faset kant på langsiden. Prakettgulvet kan benyttes på gulv med gulvvarme. Leveringstid er ca 7-14 dager. Prisen er inkl. mva. Interiorkupp.no har billig parkett og kan skaffe alt fra Tarkett, Fjordal, Saga og Forbo.
KUPP til 12 August
Vanlig pris kr 899,00 Special Price kr 749,00
På lager
SKU
sku4036
KUPP til 12 August
  • Kjøp 87 til kr 699,00 hver og spar 7%
Mål opp antall totale m2 (lengde x bredde). Vi legger til 5% kapp og svinn som er normalt og runder opp til nærmeste hele pakke.
Dersom du skal bruke desimal i tallet må du benytte ”.”

Bestill vareprøve

* Påkrevde felt

Dette lekre parkettgulvet fra Tarkett finner du hos Interiorkupp til en meget fordelaktig pris pga vårt store innkjøpskvantum, dermed får vi de beste prisene på parkettgulv. Interiorkupp skaffer alle parketter fra Tarkett, Sagaparkett, Rbi og Fjordal til fordelaktige priser. Send oss gjerne en mail så gir vi deg et godt tilbud.
KUPP til 12 August
Produsent
Manufacturer N / A
Sample Product Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto