TARKETT EIK ROBUST HVIT PARKETT

TARKETT EIK ROBUST HVIT PARKETT

parkett-saga-natural-gentle-108200

SAGA PARKETT NATURAL GENTLE 1 STAV

SAGA EXCLUSIVE PLATINUM OAK PARKETT

Exclusive Platinum oak parkett er et elegant parkettgulv for de kresne. Med sine 220 cm lengde og elegante, moderne lyse gråtone og lett børstet overflate er dette overlegent stillig. Dette er en 1 stavs du skal lete lenger etter, noe mange har gjort og blitt kjempe fornøyd. Det er barliclick leggesystem som er meget enkelt, hvert parkettbord er 2200x 14x 180 mm. Overflaten er behandlet med hele 9 strøk mattlakk, noe som gir den hele 25 års garanti. Parkettgulvet tåler gulvvarme og har V4 (v fas på alle 4 kantene). Prisen er inkl. mva, pr kvm og leveringstiden er ca 7-10 dager. Interiorkupp.no er best på parkettgulv og tapet
KUPP TIL 31 Mars
Vanlig pris kr 699,00 Special Price kr 509,00
På lager
SKU
sku2583
KUPP TIL 31 Mars
  • Kjøp 110 til kr 499,00 hver og spar 29%
Mål opp antall totale m2 (lengde x bredde). Vi legger til 5% kapp og svinn som er normalt og runder opp til nærmeste hele pakke.
Dersom du skal bruke desimal i tallet må du benytte ”.”

Bestill vareprøve

* Påkrevde felt

Ønsker du et gulv med gråtoner og høy kvalitet er Saga exclusive Platinum oak 106044 parkett kanskje noe for degt. Denne parketten er meget stilig, og med en overlegen flott looking er dette et gulv veldig mange er blitt kjempefornøyde med. Dette er en 1 stav gulv du kanskje ikke finner annet sted. Selvfølgelig 25 års garanti på grunn av den overlegne høye kvaliteten. Husk at interiorkupp.no kan skaffe alle typer parkettgulv fra Sagaparkett, Tarkett og Quick step. Send oss en mail så gir vi deg gjerne et godt tilbud.
KUPP TIL 31 Mars
Produsent
Manufacturer N / A
Sample Product Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto