TEPPEFLIS-BRUN-INTERIORKUPP

TEPPEFLIS INTRIGO 810 BRUN

TEPPEFLIS BEIGE DIVA

TEPPEFLIS BEIGE DIVA

teppeflis BlÅgrÅ Bentley LØkke

Rating:
80%
Teppeflis Bentley blågrå løkke. Disse teppeflisene har størrelse 50x50 cm og kan legges løst, limes med gulvlim eller festes med tape. Luv høyden er 3 mm og totaltykkelsen 5 mm. De tette løkkene gjør at skitt og smuss blir liggende på overflaten og gjør rengjøring enkel.Garnet er 100% polypropylen noe som gjør det så slitesterk. Baksiden er naturproduktet bitumen som gjør den enkel å skjære i. Denne typen egner seg svært godt til rom hvor man trenger lydisolering og ett behagelig gulv å gå på som f.eks kontor, butikk, soverom, kjellerstue etc. Produktet kan hentes på Jessheim eller vi sender til hele Norge. Leveringstid 4-8 dager. Anbefales ikke ved bruk av varmekabler. Best pris ved kjøp av hel pall à Interiorkupp er best på teppefliser
KUPP til 1 November

På lager
SKU
sku10445
KUPP til 1 November

  • Kjøp 150 til kr 139,00 hver og spar 44%

Bestill vareprøve

* Påkrevde felt

Mål opp antall totale m2 (lengde x bredde). Vi legger til 5% kapp og svinn som er normalt og runder opp til nærmeste hele pakke.
Dersom du skal bruke desimal i tallet må du benytte ”.”
Vanlig pris kr 249,00 Special Price kr 199,00
Teppeflis Bentley er en tett og fin løkkekvalitet som vi kjøper inn i meget store kvantum og oppnår fantastisk gode priser som kommer kundene. Disse teppeflisene har blitt bestselgende produkt og kan skaffes på kort tid.
KUPP til 1 November

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto