TEPPEFLIS-BRUN-INTERIORKUPP

TEPPEFLIS INTRIGO 810 BRUN

TEPPEFLIS BEIGE 810 DIVA

TEPPEFLIS BEIGE 810 DIVA

teppeflis BlÅgrÅ Bentley LØkke

Rating:
80%
Teppeflis Bentley blågrå løkke. Disse teppeflisene har størrelse 50x50 cm og kan legges løst, limes med gulvlim eller festes med tape. Luv høyden er 3 mm og totaltykkelsen 5 mm. De tette løkkene gjør at skitt og smuss blir liggende på overflaten og gjør rengjøring enkel.Garnet er 100% polypropylen noe som gjør det så slitesterk. Baksiden er naturproduktet bitumen som gjør den enkel å skjære i. Denne typen egner seg svært godt til rom hvor man trenger lydisolering og ett behagelig gulv å gå på som f.eks kontor, butikk, soverom, kjellerstue etc. Produktet kan hentes på Jessheim eller vi sender til hele Norge. Leveringstid 4-8 dager. Anbefales ikke ved bruk av varmekabler. Best pris ved kjøp av hel pall à Interiorkupp er best på teppefliser
KUPP til 17 Januar

På lager
SKU
sku10445
KUPP til 17 Januar

  • Kjøp 150 til 139,00 kr hver og spar 44%

Bestill vareprøve

* Påkrevde felt

Mål opp antall totale m2 (lengde x bredde). Vi legger til 5% kapp og svinn som er normalt og runder opp til nærmeste hele pakke.
Dersom du skal bruke desimal i tallet må du benytte ”.”
Vanlig pris 249,00 kr Special Price 199,00 kr
Teppeflis Bentley er en tett og fin løkkekvalitet som vi kjøper inn i meget store kvantum og oppnår fantastisk gode priser som kommer kundene. Disse teppeflisene har blitt bestselgende produkt og kan skaffes på kort tid.
KUPP til 17 Januar

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto