Teppefliser-lys gra-interiorkupp

TEPPEFLISER BENTLEY GRÅ LØKKE

teppeflis kontorkvalitet koksgrå fra interiorkupp

COBALT LINES 50 KOKS TEPPEFLIS MU.

COBALT LINES GRÅ 45 TEPPEFLIS - MU.

Cobalt lines er meget slitesterk teppeflis i løkkevare. Den har en totaltvekt på 4585 gr pr m2. Den er anti statisk behandlet, tåler gulvvarme, kan legges i trapper, kjøre kontorstol på, lys og fargegaranti, brannhemende og godkjent for hard bruk som offentlig steder. Leveringstid er ca 7 dager. Ta kontakt om pris på større prosjekter over 300 m2. Hver pakke inneholder 5 m2 og selges kun i hele pakker. Interiorkupp.no skaffer teppeflis fra de fleste leverandører til de beste priser.
KUPP til 18 November
Vanlig pris kr 549,00 Special Price kr 419,00
På lager
SKU
sku4934
KUPP til 18 November
Mål opp antall totale m2 (lengde x bredde). Vi legger til 5% kapp og svinn som er normalt og runder opp til nærmeste hele pakke.
Dersom du skal bruke desimal i tallet må du benytte ”.”

Bestill vareprøve

* Påkrevde felt

Teppeflis er ett enkelt produkt å legge, samtidig som det er slitesterkt. Det finnes i tett luv og tette løkker. Cobalt Lines teppefliser som er av løkker og meget slitesterke. De er laget for å tåle hard bruk. Blir det sølt eller ødelagt ett omeråde eller en flis kan man enkelt bytte ut de teppeflisene det er behov for på en enkel måte og ha nytt gulv på 1-2-3. Teppefliser brukes mer og mer i private hjem, men var tidligere mest brukt i offentlige rom.
KUPP til 18 November
Produsent
Manufacturer N / A
Sample Product Ja
Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto