TEPPEFLIS VELOUR INTERIORKUPP

TEPPEFLIS INTRIGO ANTRASIT 980

Teppeflis-interiorkupp-antrasitt

TEPPEFLIS SKY LØKKE ANTRASITT

teppeflis Intrigo 810 Brun

Rating:
80%
Intrigo velour teppeflis er en av våre aller beste teppefliser. Det har mye garn og er myk å gå på, samt slitesterkt. Velorflisen er laget av 100% polypropylen, har totalvekt pr m2 på 4300 gram/m2, tåler vann, sollys, kan brukes på gulv med undervarme, godkjent til trapper og er antistatisk behandlet. Den er også stainsafe behandlet slik at ikke flekker fester seg. Hver pakke inneholder 5 m2 og den selges i hele pakker. Leveringstiden er ca 5-8 dager. Dette er teppeflisen til deg som ønsker ett mykt gulv å gå på, slitesterkt og kvalitetsbevist. Interiorkupp.no har stort utvalg av teppeflis og vegg til vegg tepper.
interiørKUPP til 8 august

Vanlig pris 489,00 kr Special Price 359,00 kr
Availability: På lager
SKU
SKU9566
interiørKUPP til 8 august

Bestill vareprøve

* Påkrevde felt

Mål opp antall totale m2 (lengde x bredde). Vi legger til 5% kapp og svinn som er normalt og runder opp til nærmeste hele pakke.
Dersom du skal bruke desimal i tallet må du benytte ”.”
Teppefliser fra Intrigo er vår bestselgende teppelfis. De er slitesterke og pga sin tett luv blir de også svært enkle å rengjøre. Teppeflisen lages i Belgia på en av verdens største fabrikker. Teppefliser er enkle å legge, siden størrelsen er meget hendige på 50x50 cm. Dette kan lett legges selv og på kort tid.
interiørKUPP til 8 august

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto