TEPPEFLIS VELOUR INTERIORKUPP

TEPPEFLIS INTRIGO ANTRASIT 980

TEPPEFLIS BEIGE 810 DIVA

TEPPEFLIS BEIGE 810 DIVA

teppeflis Intrigo 810 Brun

Rating:
80%
Intrigo velour teppeflis er en av våre aller beste teppefliser. Det har mye garn og er myk å gå på, samt slitesterkt. Velorflisen er laget av 100% polypropylen, har totalvekt pr m2 på 4300 gram/m2, tåler vann, sollys, kan brukes på gulv med undervarme, godkjent til trapper og er antistatisk behandlet. Den er også stainsafe behandlet slik at ikke flekker fester seg. Hver pakke inneholder 5 m2 og den selges i hele pakker. Leveringstiden er ca 5-8 dager. Dette er teppeflisen til deg som ønsker ett mykt gulv å gå på, slitesterkt og kvalitetsbevist. Interiorkupp.no har stort utvalg av teppeflis og vegg til vegg tepper.
interiørKUPP 9 Mai

På lager
SKU
SKU9566
interiørKUPP 9 Mai

Bestill vareprøve

* Påkrevde felt

Mål opp antall totale m2 (lengde x bredde). Vi legger til 5% kapp og svinn som er normalt og runder opp til nærmeste hele pakke.
Dersom du skal bruke desimal i tallet må du benytte ”.”
Vanlig pris 489,00 kr Special Price 359,00 kr
Teppefliser fra Intrigo er vår bestselgende teppelfis. De er slitesterke og pga sin tett luv blir de også svært enkle å rengjøre. Teppeflisen lages i Belgia på en av verdens største fabrikker. Teppefliser er enkle å legge, siden størrelsen er meget hendige på 50x50 cm. Dette kan lett legges selv og på kort tid.
interiørKUPP 9 Mai

Write Your Own Review
Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst Logg på eller opprett en konto